Källsortering skyltar

Artikelnr.
90004359

Skapa era egna unika skyltar för källsortering

st
Pris per st:
36 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara
Antal 25 st 50 st 100 st
Pris/st 36 kr 25,50 kr 19,90 kr

Skyltar för källsortering spelar en avgörande roll i att förbättra avfallshanteringen och öka återvinningen i Sverige. Tidigare har det saknats ett enhetligt skyltsystem för avfall, vilket har skapat förvirring och gjort det svårare för människor att sortera rätt.

Denna skylt för källsortering är tillverkad av 3 mm kanalplast. Monteras enkelt på vägg i soprum med skruv eller dubbelhäftande tejp (ingår ej).

Sedan den 1 juli 2020 finns det ett nytt, gemensamt skyltsystem som alla kommuner och producenter i Sverige kan använda. Detta innebär att samma återvinningsskylt för plast, papper, metall och andra material gäller i hela landet. Genom att använda ett enhetligt skyltsystem blir det lättare för hushåll och företag att följa riktlinjerna för avfallshantering, oavsett var de befinner sig.

Det nya systemet med återvinningsskyltar gör det enklare att identifiera vilken typ av avfall som ska hamna i vilken behållare, vilket leder till bättre sortering och mer effektiv återvinning. Med tydliga symboler och färgkoder kan vi minska felaktig sortering och därmed förbättra återvinningen i Sverige.

Ger er egna grej med källsortingsskyltarna samtidigt som ni följer det enhetliga system för avfallhantering.

För att möta olika behov erbjuder vi även möjligheten att trycka unika återvinningsskyltar i andra utföranden baserade på era önskemål. Oavsett om det handlar om unika storlekar eller material kan vi skapa skräddarsydda återvinningsskyltar som passar era behov. Detta gör det möjligt för företag, kommuner eller fastighetsägare att anpassa sina skyltar för specifika miljöer, varumärken eller budskap. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring annat upplägg för era återvinningsskyltar.

Mått
210 x 297 mm