Dekaler återvinning

Artikelnr.
90004366

Dekaler för återvinning och källsortering - flera storlekar

st
Pris per st:
42 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara
Antal 5 st 10 st 25 st 50 st 100 st
Pris/st 42 kr 35 kr 30 kr 27 kr 19 kr

Förbättra din källsortering med våra högkvalitativa dekaler för återvinning, utformade för att skapa en enhetlig och tydlig sorteringsprocess över hela Sverige. Dekalerna bygger på det officiella symbol- och skyltsystem som tagits fram av Avfall Sverige och är enkla att känna igen oavsett var du befinner dig. Detta system hjälper till att underlätta för både hushåll och företag att snabbt förstå hur olika material ska sorteras, vilket leder till en mer effektiv och korrekt återvinning.

Våra återvinningsdekaler finns i fyra olika storlekar, vilket gör att du enkelt kan anpassa dem efter olika utrymmen och behov. Oavsett om du behöver dekaler för stora utomhusbehållare eller mindre förpackningsstationer inomhus, har vi rätt storlek för dig. De hållbara och väderbeständiga materialen säkerställer att dekalerna håller sig tydliga och läsbara även under tuffare förhållanden. Hör av dig till oss om du har särskilda önskemål för storlek på era dekaler för källsortering.

Med hjälp av ett standardiserat symbol- och skyltsystem som används i hela landet, blir det enklare att nå ett högre återvinningsmål. Genom att använda återvinningsdekaler säkerställer du att rätt material sorteras till rätt behållare, vilket minskar risken för felsortering. Detta bidrar till att öka mängden korrekt återvunnet material och stödjer en hållbar avfallshantering. Med tydliga symboler för exempelvis papper, plast, glas och metall, blir det lätt för alla att göra rätt.

Mått
105 x 138 mm