Återvinning skyltkit

Artikelnr.
90004357

9 st av de vanligaste skyltar för återvinning, skyltarna är tillverkade i plast.

st
Pris per st:
699 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara

Ett komplett kit i storlek A4 för hushållsnära insamling av avfall.

En återvinning skylt är en viktig del av effektiv avfallshantering och återvinning. För att göra sorteringen enkel och tydlig erbjuder vi ett komplett kit med de 9 vanligaste skyltarna för återvinning och hushållsnära insamling. Detta kit är utformat för att underlätta källsorteringen genom att erbjuda en källsorteringsskylt för varje typ av avfall.

I kitet ingår en återvinning skylt för varje avfallskategori – tidningar, matavfall, pappersförpackningar, metallförpackningar, plastförpackningar, batterier, färgade glasförpackningar, ofärgade glasförpackningar och restavfall.

Varje skylt har en tydlig symbol och färgkod som gör det lätt för alla att förstå hur avfallet ska sorteras. Genom att använda dessa skyltar skapar du en enkel och konsekvent sorteringslösning som hjälper till att öka återvinningen och minska mängden felaktigt sorterat avfall.

Våra källsorteringsskyltar sätts enkelt upp på väggen med skruv eller dubbelhäftande tejp (ingår ej).

Detta återvinning skyltkit är perfekt för fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar som vill säkerställa att avfall hanteras korrekt och hållbart. Våra skyltar är slitstarka och designade för att tåla både inomhus- och utomhusbruk, vilket gör dem till en långsiktig lösning för alla typer av miljöer.

Med vårt kit av skyltar för återvinning kan du skapa en tydlig och lättanvänd källsorteringsstation som underlättar för alla att bidra till en bättre miljö och ett hållbart samhälle.

Mått
210 x 276 mm