Mini tablettask

Artikelnr.
90004479

Små tablettaskar med 6 olika smakar

st
Pris per st:
15 kr
Lagerstatus:
Beställningsvara
Antal 480 st 1200 st 2640 st 5040 st
Pris/st 15 kr 10 kr 9,00 kr 7,50 kr

Små tablettaskar är ett utmärkt val när du vill ge bort något litet och praktiskt. Deras kompakta storlek gör dem perfekta att bära med sig i fickan eller väskan, vilket gör dem tillgängliga vid behov. Oavsett om de innehåller minttabletter, choklad eller fruktpastiller, erbjuder de en snabb och enkel lösning för den som vill fräscha upp andedräkten eller njuta av en liten godbit.

Små tablettaskar är också populära som giveaways vid evenemang och mässor, eftersom de är lätta att dela ut och tas gärna emot av besökarna. Den praktiska storleken gör dem perfekta för såväl företagsmarknadsföring som för personligt bruk.

Med sitt lilla format och varierande innehåll erbjuder små tablettaskar en enkel men effektiv lösning för den som söker en diskret och lättillgänglig sötma. De små tablettaskarna finns med smakerna Skittles, mint, hård frukt, M&M, Jelly Beans och tuggummi.

Oavsett om du vill beställa tablettaskar med tryck för en specifik kampanj eller för långsiktig profilering, är detta en kostnadseffektiv och uppskattad produkt som gör skillnad.

Övrig information:

Produktionstid: 3 veckor
Hållbarhet: ca 24 månader
Vikt: ca 10 gram
Mått: B: 2,5 cm D: 1,8 cm H: 5 cm

Gelantinfri, glutenfri, laktrosfri, nötfri, fri från palmolja, vegansk

Eventuell originallkostnad tillkommer om ni önskar hjälp med ert tryckfärdiga original.

Startkostnad Tablettask tillkommer med 1 000,00 kr